en-USsv-SEnb-NOda-DKet-EElt-LTfi-FI
  • Vi deler din passion

    Velkommen til Nevotex.




NOGLE TING BLIVER BARE SMUKKERE MED TIDEN.

Nevotex er ikke bare Skandinaviens førende forhandler af stof, læder og materialer til kunder inden for indretnings- og polstreindustrien, vi vover også den påstand at vi er en af de allerældste – og mest fremsynede. Tilbage i 1886 startede Henry I. C. Lovegrove en vatfabrik i Nässjö. Blandt kunderne fandtes allerede dengang mange møbelvirksomheder. Med tiden forandredes virksomheden, og vi overgik til udelukkende at være forhandler.


SKANDINAVIEN OG BALTIKUM

I tidens løb har vi introduceret nye, inspirerende og miljøvenlige produkter som letter kreativt arbejde, håndværk og industriel produktion. Vi lader os ikke nøje, og udvikler hele tiden vort sortiment for at være helt på forkant med tidens tendenser og materialer. I dag har vi afdelinger i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland og Litauen, og koncernen har tilmed en systue i Estland. Tilsammen er vi over 100 medarbejdere med passion for form, farve og tekstur.

 

 

24. maj 2018

Hvordan vi håndterer personlige oplysninger under GDPR

En ny europæisk persondatalovgivning gælder i hele EU fra den 25. maj 2018. Databeskyttelsesloven kaldes for GDPR (generel databeskyttelsesforordningen) og erstatter tidligere Data Act Protection. 

Meget er det samme, men kravene om, hvordan virksomheder behandler personlige oplysninger, er blevet strammet. Som kunde behøver du ikke at gøre noget. Hvis du vil, kan du læse mere her om hvordan vi behandler dine data indenfor rammerne af persondatalovgivningen. 

 


Nyt i butikken

 

VORES VAREMÆRKER



United Fabrics er vores omfattende kollektion af indretningstekstiler; en kollektion som hele tiden fornys i samarbejde med nogle af verdens bedste væverier. Eftersom Nevotex er en selvstændig aktør på markedet, har vi mulighed for frit at vælge vores samarbejdspartnere, hvilket også ses på vores brede og varierede sortiment.


Læs mere om Unisted Fabrics


Nevotex United Leather er vores kollektion af møbellæder og kunstlæder. Vi har enestående kompetence på området, og tilbyder et bredt udvalg fra nogle af markedets bedste producenter. En gennemgående høj kvalitet på huderne optimerer anvendelsesmulighederne og giver god omkostningsstyring.


Læs mere om United Leather




Velkommen til Nevotex

Produktkatalog 2019-2020

Nyt produktkatalog 2019-2020. 241 sider fyldt med interessante produkter.



Onlinekatalog

Her er alle vores produkter afbilledet og beskrevet. Har du et login kan du også bestille dine varer direkte herfra.




Showroom Studio B3

Læg gerne vejen forbi vores showroom i Stockholm som ligger på Barnhusgatan 3. Der er åbent hverdage 9.00-16.30. Velkommen til inspiration!



CASES by Nevotex