en-USsv-SEnb-NOda-DKet-EElt-LTfi-FI

Vidunderfabrikken!

Nevotex’ fabrik i Narva er en moderne facilitet med alle de nyeste teknologiske løsninger. Vi har både udstyret og ekspertisen til at producere alle typer produkter af tekstil, læder, kunstlæder og kalechedug. En af vores nyeste erhvervelser er en digital cutter (skæremaskine), der forkorter vores produktionstid endnu mere. Vores specialsymaskiner yder den bedst mulige fleksibilitet, og de kan sy selv meget avancerede detaljer. Fabrikken er på over 4000 m2 og beskæftiger 50 professionelle folk.

 

Vidunderfabrikken. Sådan kalder vi vores fabrik i Narva, Estland, hvor vi virkeliggør dine idéer, og tager ansvar for den komplette løsning hele vejen til det færdige produkt. Høj kvalitet og sikkerhed for levering er vores varemærke. At valget faldt på Narva er ingen tilfældighed. Området har en lang tradition for tekstilproduktion, og vores medarbejdere er både erfarne og dygtige. Her har vi fundet den ekspertise og det øje for detaljen som både vi og vores kunder efterspørger. Stedet er også tæt på vores markeder både i Skandinavien og i resten af Europa. Syfabrikken er et datterselskab 100 % ejet af Nevotex, og drives fra Sverige.

Lad os være din kreative partner
Brug vores ekspertise og kapacitet løbende, eller når du vil takke ja til et større projekt. Vi påtager os opgaver for møbelindustrien såvel som for producenter af biler, både og campingvogne. Vi har også omfattende erfaring med fremstilling af hjælpemidler, og vi vil også meget gerne hjælpe indretningsarkitekter og møbelpolstrere med at færdiggøre deres projekter; eksempelvis konceptdesigns til hoteller og restauranter. Vi tilbyder opskæring og syning i alle materialer: tekstiler, kalechedug, kunstlæder og læder i alle kvaliteter.

En levende dialog
Som kunde hos os har du bare én kontaktflade. Vores projektteam i Nevotex i Sverige, udarbejder et prisoverslag baseret på dine ønsker, og fastholder kommunikationen og kvalitetssikringen igennem hele projektet. Vi er kendt for vores leveringsgaranti, korte produktionstid, klare kommunikation og uovertrufne kvalitet.