Vores eksperter og projektteams hjælper dig med alt fra materialevalg, udformning og tilskæring til det færdige produkt. Vi tager ansvar for kvaliteten gennem hele projektet og er kendte for vores høje leveringssikkerhed, korte produktionstid og klare kommunikation.

Siden 1886

Nevotex blev grundlagt i 1886 af englænderen Henry I C Lovegrove under navnet Nässjö Vaddfabrik. Albert Fritz overtog virksomheden 12 år senere, og den ejes stadig af hans familie. Sammen skabte Henry og Albert fundamentet for den viden og kvalitet, der stadig løber som en rød tråd gennem vores materialer og produkter. Virksomheden skiftede navn til Nevotex i 1968, og i dag er det en international koncern med salg og distribution samt egen produktionsenhed.


Værdigrundlag

Professionalisme, innovation og engagement. Det er værdier, der kendetegner vores forretning og vores virksomhedskultur. Nevotex bestræber sig altid på at yde den bedst mulige service, holde vores aftaler og opfylde kundernes forventninger.

Det gør vi blandt andet:


Aktiviteter

I Nässjö i det smålandske højland ligger selve hjertet af Nevotex. Her ligger vores hovedkontor og vores centrallager med tusindvis af forskellige stoffer, læder- og kunstlædertyper, væv, værktøj og tilbehør. Herfra sender vi dagligt forsendelser til møbelproducenter, designere og andre kunder over hele verden. I Nässjö findes også vores største showroom, hvor vores kollektioner og produkter kan opleves på nært hold.


Försäljningschef Fredrik, Nevotex

KONTAKT

Vil du gerne vide mere om Nevotex?

Kontakt os! Så fortæller vi mere om vores sortiment og om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os