KUNSTLÆDER

SKÄRGÅRDSTUNNAN

ELEGANT BESKYTTELSE TIL VILDMARKSBADE

Skärgårdstunnans træfyrede vildmarksbade kombinerer en klassisk badeoplevelse med moderne komfort og skandinaviske designelementer. Produkterne sælges i 13 lande og fremstilles af nøje udvalgte, slidstærke materialer, som er nemme at vedligeholde. Nevotex står bag det isolerende låg, som har både en praktisk og en æstetisk funktion.
– Låget er en vigtig komponent og noget, som mange kunder vælger at tilkøbe. Dels beskytter det vandet og vildmarksbadet mod skidt og snavs, dels bidrager det til at opvarme vandet hurtigere og holde det varmt længere, siger Eric Söder, projektleder hos Skärgårdstunnan.

 

KVALITET I ALLE DETALJER

Eftersom vildmarksbadene står ude året rundt, udsættes de for mange belastninger. Derfor skal alle komponenter, ikke mindst låget, kunne tåle varme, kulde, sollys og fugt. Og eftersom Skärgårdstunnan ønsker at tilbyde en helhedsoplevelse i premiumkvalitet, er det ekstra vigtigt, at alle detaljer er af høj kvalitet og har det rigtige formsprog.

ANSVARLIG FOR HELE FREMSTILLINGSPROCESSEN

Låget er beklædt med kunstlæder, som er udvalgt specielt til Skärgårdstunnan. Nevotex er ansvarlig for hele fremstillingsprocessen, herunder indkøb af materialer, tilskæring, syning og montering. De høje kvalitetskrav til slutproduktet betyder, at der er flere produktionstekniske udfordringer.
– Materialet er svært at sy i, og det kræver ikke bare kraftige symaskiner, men også personale med særlig ekspertise på området, siger Markus Malmén, sælger hos Nevotex.

 

HØJ KVALITET I RETTE TID

Lidt over et årti efter Skärgårdstunnans opstart sælges virksomhedens produkter i 13 lande i Europa, og salgskurven har været støt stigende i flere år. I 2020 steg antallet af solgte produkter markant, hvilket også har ændret forudsætningerne for Nevotex.
– Vi har længe haft et godt og stærkt samarbejde, og Nevotex har virkelig gjort sit yderste for at tilpasse produktionen og imødekomme vores behov. Vi kan altid stole på, at de leverer høj kvalitet i rette tid, og de har en viden og en fleksibilitet, der hjælper os med at tage vare på den positive tendens og udvikle vores tilbud, siger Eric Söder.

 

KUNDE: Skärgårdstunnan
BEKLÆDNINGSMATERIALE: Florida – kunstlæder
“Nevotex har virkelig gjort sit yderste for at tilpasse produktionen og imødekomme vores behov.”

ERIC SÖDER

Projektleder - Skärdgårdstunnan