Velkommen til vores opdaterede webshop!

For at gøre det lettere for vores kunder, lancerer vi en ny version af vores webshop. Vi har tilføjet en række nye funktioner og et nyt design til visning af vores sortiment for at øge brugervenligheden.
Vores søgefunktion hjælper dig med at finde det du søger, og vores kontaktoplysninger findes på alle sider. En af nyhederne for dig som kunde er bl.a. under ”Min side”, hvor man nu kan se alle sine tidligere indkøbsordrer. Når du lægger en ordre, kan du nemt vælge mellem de indtastede leveringsadresser. Du kan også oprette nye leveringsadresser. Nyt er også at du kan ændre kodeord, og indsende anmodninger om ændringer af de kunde- og kontaktoplysninger vi har. Som tidligere kan du naturligvis også lave din egen favoritliste med de produkter du ofte bestiller.
Vi håber du synes om vores side, og at den er nem og ligetil at bruge, men vi vil altid gerne have input til at forbedre webshoppen, så ris, ros og kommentarer modtages meget gerne på: info@nevotex.dk.

Er du allerede webshopbruger behøver du ikke at foretage dig noget. Alle oplysningerne er de samme. Ønsker du en webkonto? Udfyld formularen, så opretter vi en konto til dig.

Kundeservice

Har du spørgsmål? Vil du være kunde hos os? Er du allerede kunde og vil oprettes som webshopbruger? Glem ikke, at for at være kunde hos Nevotex, skal du have et CVR-nr. Vi sælger ikke direkte til privatpersoner. Kontakt os, så hjælper vi dig.

Ring til os på tlf. 87 52 04 44 mellem kl. 08.00 og 16.00, fredag dog kun indtil kl. 15.30.
Mails kan sendes til os på info@nevotex.dk.
Besøg os i et af vores showrooms: Showroom Århus: Kirstinelund, Skæringvej 94, 4, 8520 Lystrup

Vores kontaktoplysninger ligger også nederst på siden og følger med rundt, når du surfer på vores webshop.