ET MERE BÆREDYGTIGT SORTIMENT: EVOLUTION, SURF & WAVE

For at påvirke jordens ressourcer mindst muligt, er det vigtigt at vi gør brug af alle de restprodukter, der bliver skabt i tekstilproduktionen.

Vores nye stofkollektioner Evolution, Surf og Wave er fremstillet af 100 % genbrugsmateriale. Rester fra produktionen i væveriet knuses og konverteres til ny granulat, som bruges til at spinne nyt garn af. Det kaldes også for Olefin. Det betyder at overskudsmateriele fra produktionen går tilbage i kredsløbet. Garnet indfarves desuden helt uden brug af vand, hvilket også er rigtigt godt for miljøet.

EVOLUTION

Evolution er et nyt møbelstof med en fantastisk fin struktur, der leder tankerne hen på hør. Den egner sig rigtig godt til et offentligt miljø, men passer også fint ind i en moderne indrettet stue. Vi har udviklet en bred og meget flot farvepalet og tilbyder stoffet i 30 forskellige farver.

SURF & WAVE

Kollektionerne Surf og Wave er også i kategorien udendørsstof, hvilket betyder at de kan bruges lige godt indendørs og udendørs. De har begge en meget høj lysægthed med en værdi på 7 på en otte-punkts skala. Man kan sagtens placere en sofa med dette stof i en solrig, vestvendt udestue. Kollektionen består af to forskellige typer - en almindelig vævet variant og en boucle-agtig. Begge fås i 14 forskellige farver.