ET MERE BÆREDYGTIGT SORTIMENT: EVOLUTION, SURF & WAVE

For at mindske vores påvirkning af jordens ressourcer mest muligt, er det vigtigt, at vi gør brug af alle restprodukter, der bliver i en tekstilproduktion.

Våra nya möbeltyger Evolution, Surf and Wave är framställda av återvunna textilier till 100 %. Rester från produktionen i väveriet mals ner och konverteras till nytt granulat som det spinns nytt garn utav, det kallas för olefin. Det betyder att restprodukterna i produktionen går tillbaka in i kretsloppet. Garnet infärgas dessutom utan någon åtgång av vatten vilket också är bra.

EVOLUTION

Evolution er et nyt møbelstof med en fantastisk fin struktur, der minder om fornemmelsen af ​​hør. Den egner sig rigtig godt til et offentligt miljø, men passer også fint ind i en moderne indrettet stue. Vi har udviklet en bred og meget flot farvepalet og tilbyder stoffet i i alt 30 forskellige farver.

SURF & WAVE

Stofferne Surf og Wave er også i kategorien udendørs stof, hvilket betyder, at de kan bruges lige så godt indendørs som udendørs. De har begge en meget høj lysægthed med en værdi på 7 på en otte-punkts skala. Du kan nemt placere en sofa med dette stof i en glaseret udestue mod vest! Kollektionen består af to forskellige typer, hvor en almindelig vævet variant sammen med en mere boucle-agtig tilbydes i 14 forskellige farver.